Πρέλεβιτς: Να λύσουμε όλα τα προβλήματα

Το παρών στο 1ο τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ «Λευκός Πύργος» έδωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς και στο περιθώριο της βράβευσης του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «θετική εξέλιξη» τη ρύθμιση του...

Το παρών στο 1ο τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ «Λευκός Πύργος» έδωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς και στο περιθώριο της βράβευσης του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «θετική εξέλιξη» τη ρύθμιση του χρέους της προς τον Τομάσεβιτς, αλλά εξήγησε πως στόχος του ίδιου και των υπόλοιπων διοικούντων είναι να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα και να μείνει η ομάδα «καθαρή».

Το θέμα «Τομάσεβιτς» είχε γίνει εμπόδιο για τις μεταγραφές και μόλις τακτοποιήθηκε ο «Δικέφαλος» απέκτησε τον Μίλουντιν Άλεξιτς, με τον Μπάνε να εξηγεί ότι «αυτό αποτελεί  μία πολύ θετική εξέλιξη για την ομάδα».

Το κυρίοτερο είναι τι θα γίνει στο μέλλον όμως. «Ως διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ και στο αγωνιστικό κομμάτι φροντίζοντας για την ενίσχυση της ομάδας με κάποιους καινούργιους παίκτες. Για αυτό φροντίσαμε να ρυθμίσουμε το θέμα οφειλής προς τον Τομάσεβιτς και να αρθεί η άρση απαγόρευσης των μεταγραφών για να μπορέσουμε ξανά να προχωρήσουμε σε συμφωνίες με καινούργιους παίκτες. Βασικό μέλημα μας, ωστόσο, είναι να διευθετήσουμε τα χρέη και να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που του δημιούργησαν αυτές οι οφειλές», τόνισε.
 
Στην προπόνηση ο Άλεξιτς

Αναφερόμενος στην απόκτηση του Άλεξιτς -ο οποίος έφτασε στο «Μακεδονία» από το Βελιγράδι λίγο μετά τις 16:00 και δίνει το παρών στην προπόνηση που ξεκίνησε στις 119:00- αλλά και στη μεταγραφή του Κόβιλ, υπογράμμισε «φροντίσαμε να πάρουμε παίκτες οι οποίοι χρειάζονται στην ομάδα και πιστεύουμε ότι σύντομα θα την βοηθήσουν να ανακάμψει αγωνιστικά». Όσον αφορά στο αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, απάντησε πως «θα κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε καινούργια μεταγραφική κίνηση»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.