Παπακυριάκης: "Δύσκολη η κατάσταση στον Άρη αλλά..."

09/10/2017 • 16:13
Παπακυριάκης
  • shares
Για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης μίλησε ο Δημήτρης Παπακυριακής, σχολιάζοντας παράλληλα και την κλήρωση του Κυπέλλου, που φέρνει τους κίτρινους απέναντι στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του θεσμού, στο Αλεξάνδρειο στις 5/11.

«Επιθυμούσαμε να παίξουμε έναν τελικό στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Δεν μας ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος και το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Θέλαμε να παίξουμε στο Nick Galis Hall. Εκεί ο Άρης έχει μεγάλη δυναμική. Έχουμε μια καινούρια ομάδα, δουλεύουμε σκληρά για να δείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Κάποια στοιχεία τα δείξαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι με τον Κόροιβο. Νομίζω πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Άρη και συνέχισε: 

«Αυτή τη στιγμή ως διοίκηση δίνουμε μεγάλη μάχη με το χρόνο, υπάρχει ένα πλάνο και θεωρούμε πως στο τέλος ο Άρης θα βγει νικητής από αυτή την ιστορία. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, είναι κοινώς γνωστό αυτό, αλλά θεωρούμε πως αν ο Άρης βγει από αυτή τη χρονιά νικητής αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά-οικονομικά, θα αλλάξει και επίπεδο. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, απλά πρέπει να συνδράμει πολύς κόσμος και να παρθούν σωστές αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας...