Παπαδόπουλος: "Δεν ξέρω πως σκέφτονται στον Ολυμπιακό"

09/10/2017 • 15:46
Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος
  • shares
Την απουσία του Ολυμπιακού από την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, σχολίασε ο Μάνος Παπαδόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του για το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Superfoods:

Για την κόντρα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στα ημιτελικά (με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση), ανέφερε: «Το τι θα θέλαμε ή δεν θα θέλαμε δεν έχει σημασία. Ήταν στην κλήρωση οι τέσσερις καλύτερες ομάδες, θεωρητικά. Πάντα είναι καλύτερο να παίζεις εντός έδρας. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή φέτος, αλλά στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι όλοι οι τίτλοι. Οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Το έχω ξαναπεί, πως μέσα από τους δύσκολους αγώνες γίνεσαι καλύτερη ομάδα κι έτσι κατακτάς τους τίτλους. Δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα». 

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την κλήρωση είπε: «Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο, δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται και θα σέβεται τους θεσμούς». 

Για τη διεξαγωγή του τελικού σε έδρα που ξέρουμε από τώρα («Δύο Αοράκια») είπε: «Είναι θετικό, αλλά αυτό που πρέπει να λέμε είναι ότι οι συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα με τα γήπεδα και την αντιπαλότητα δεν βοηθά. Όλοι κάνουν κριτική και λένε να κάνουμε Final 4 και Final 8, ενώ δεν μπορούμε να παίξουμε ένα ντέρμπι στην έδρα ενός εκ των δύο αντιπάλων με κόσμο. Πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό για να μην υπάρχουν επεισόδια και να γίνει ένας καλός αγώνας για το άθλημα».
Γράψτε το σχόλιο σας...