Το Liga Cup στο Novasports.gr (video)

Ένα μαγευτικό τετραήμερο απόλαυσαν από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουνίου πάνω από 500 παιδιά που βρέθηκαν στο Σοφικό Κορινθίας και το The Ranch, όπου διεξήχθη το πρώτο διεθνές τουρνουά Liga Cup.

Ένα μαγευτικό τετραήμερο απόλαυσαν από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουνίου πάνω από 500 παιδιά που βρέθηκαν στο Σοφικό Κορινθίας και το The Ranch, όπου διεξήχθη το πρώτο διεθνές τουρνουά Liga Cup

Ομάδες από τον Καναδά, την Αμερική, την Αίγυπτο, την Ολλανδία, τη Σερβία και σχεδόν από όλα τα μέρη της Ελλάδας βρέθηκαν στο Ράντζο, ένα φανταστικό τοπίο, απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο, αλλά και όλες τις δραστηριότητες που παρέχουν οι εγκαταστάσεις. 

Στο πρώτο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουα Λίγκα Καπ συμμετείχαν περισσότερα από 500 παιδιά. Δύο ηλικιακές κατηγορίες, κάτω των 13ων ετών και κάτω των 15, με συνολικά 28 ομάδες να παίρνουν μέρος στο τουρνουά.

Στον τελικό κάτω των 13ων ετών έφτασε ο Ερυθρός Αστέρας και η Φέγενορντ, η οποία μάλιστα ήταν μικρότερη ηλικιακά κατά ένα έτος. Μάλιστα, στην Ολλανδική ομάδα αγωνίζεται και ο γιος του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Σακίλ.

Νικητής του τουρνουά κάτω των 13ων ετών αναδείχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας με 1-0 και γκολ του Λάζαρ Ντζούριτς.

Στην κατηγορία κάτω των 15 ετών, στον τελικό έφτασε η Άραμπ Κοντράκτορς, από τις Ακαδημίες της οποίας μεταξύ άλλων έχουν περάσει οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Μοχάμεντ Ελνενί. Αντίπαλός της ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηλικιακά ήταν ένα χρόνο μικρότερος.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αιγύπτου, επικρατώντας 2-0. Το σκορ άνοιξε για την Άραμπ Κοντράκτορς ο Γιουσέφ Αχμέντ, ενώ το 2-0 έκανε ο Μοχάμεντ Καρίμ. Για τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Ζήσης Τσίκος.

Την τρίτη θέση πήραν οι Μπράντφορντ Ιγκλς από τον Καναδά, κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Κόρινθο 2006, στην διαδικασία των πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.