Δεν τη… λυπήθηκε (video)

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την «παρθενική» του νίκη στη Λέσβο, 4-2 επί της Καλλονής, η οποία δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο της -προσωρινά τουλάχιστον- ματς επιπέδου Σούπερ Λιγκ στο νησί.

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την «παρθενική» του νίκη στη Λέσβο, 4-2 επί της Καλλονής, η οποία δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο της -προσωρινά τουλάχιστον- ματς επιπέδου Σούπερ Λιγκ στο νησί. Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά οι Περιστεριώτες έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Η «απάντηση» της ομάδας του Δέλλα, ωστόσο, ήταν άμεση και με ακόμη ένα «ζευγάρι» τερμάτων διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 υπέρ τους. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Ατρόμητος, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φυτανίδης με δεύτερη κίτρινη που πήρε προφανώς εσκεμμένα.

Τα αρχικά πλάνα
Στο 4-2-3-1 του Καραγεωργίου, ο Δαύκος ήταν στην εστία, με τους Βαλιό (δεξιά), Γκόλια μπακ και δίδυμο στα στόπερ τους Ούκα, Αναστασιάδη. Μπλάζιτς και Γιουκαρής ήταν οι αμυντικοί χαφ και οι Ξυδάς, Φαβάλι, Γιορέντε συνέθεσαν την τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μανούσο.

Παρόμοια διάταξη και από τον Δέλλα, με τον Μπάρκα στην εστία και τους Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Κούρο από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Κεϊτά, Ουσέρο ήταν οι δύο στον άξονα, με τους Μπρίτο, Ματέι στις πτέρυγες και τον Σουμπίνιο πίσω από τον Λε Ταλέκ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Με το «καλημέρα»
Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να φανταστούν οι φιλοξενούμενοι, καθώς μόλις στο 6′ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Ματέι με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο μετά από πάσα του Κιβρακίδη ήταν αυτός που έκανε το 1-0.

Δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε και δεύτερο τέρμα για τους Περιστεριώτες, αυτή τη φορά από τον Ουσέρο με πλασέ από την περιοχή μετά από ασίστ του Μπρίτο. 

Τα δύο γρήγορα γκολ έριξαν και τον ρυθμό του αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τουλάχιστον. Η Καλλονή προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητική για τα καρέ του Μπάρκα, ενώ ο Ατρόμητος είχε κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του.

Άλλαξαν οι ρόλοι
Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Μόνο που αυτή τη φορά τα δύο μαζεμένα γκολ σημείωσαν οι γηπεδούχοι.

Ο Μανούσος στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που έκανε ο Κεϊτά, μείωσε σε 1-2, ενώ στο 57′ ήταν η σειρά του Αναστασιάδη να «χτυπήσει». Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο αμυντικός της Καλλονής με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Δεν πτοήθηκε…
Παρά την αντίδραση των νησιωτών, ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και βρήκε τον τρόπο να πάει ξανά γρήγορα το προβάδισμα. Ο Ματέι στο 60′ έγινε δημιουργός και πάσαρε στον Μπρίτο, ο οποίος με προβολή απ’ τη μικρή περιοχή έκανε το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77′, με τον Λε Ταλέκ να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Δαύκος απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ματέι, αλλά ο Γάλλος επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και δε δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Βαλιός (62′ Ευαγγελιδάκης), Ούκα, Γιορέντε, Μπλάζιτς, Γιουκαρής (78′ Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Φαβάλι, Ξυδάς (84′ Γκαμάγκας)

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ουσέρο, Κεϊτά (64′ Γροντής), Μπρίτο (84′ Λημνιός), Σουμπίνιο (74′ Στόιτσεφ), Ματέι, Λε Ταλέκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.