Πρίφτης: «Ας με πουν γραφικό»

Σε μία στο 58-54 στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, σχετικά με μη καταλογισμό φάουλ στον Κάμινγκς, παραδεχόμενος ωστόσο την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.
18/02/2017 • 22:27
Ο Πρίφτης με τον Τζέκινς
  • shares
Σε μία στο 58-54 στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, σχετικά με μη καταλογισμό φάουλ στον Κάμινγκς, παραδεχόμενος ωστόσο την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.
 
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
 
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια. Δώσαμε μεγάλες μάχες στην άμυνα, αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση. Αυτά τα ματς κρίνονται στο μακρινό σουτ, αλλά δεν το είχαμε. Είχαμε την ευκαιρία μας. Στο 58-54, θα μιλήσω για μια φάση κι ας με πουν γραφικό, έγινε φάουλ στον Κάμινγκς και αμέσως μετά δεχτήκαμε τρίποντο και η διαφορά πήγε στους 7 πόντους. Το θεωρώ καθοριστικό σημείο και σε τέτοια παιχνίδια κάποιες τέτοιες στιγμές παίζουν ρόλο. Κάναμε την προσπάθειά μας, πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας στο Στρασβούργο, αλλά και στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Όσο δεν βάζεις στην επίθεση, δεν είναι εύκολο να κρατάς στην άμυνα. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια, που αν έχεις ολιγωρίες τιμωρούνται».

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη είπε: «Απέναντι σε υψηλού επιπέδου άμυνες έχουμε πρόβλημα. Σε αυτά τα ματς χρειάζεσαι το μακρινό σουτ. Αν δεν παίξουμε άμυνα και δεν βάλουμε εύκολα καλάθια δυσκολευόμαστε. Έχουμε μια αστάθεια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό».

Για το χαμηλό σχήμα και τα γρήγορα σουτ στην τέταρτη περίοδο: «Θέλαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στον εαυτό μας. Ο υποδεέστερος αντίπαλος σώζεται από το μακρινό σουτ. Αυτό σε σώζει κι όταν τα σφυρίγματα δεν είναι αυτά που πρέπει».

Για την καθυστέρηση του αγώνα: «Όλα όσα έγιναν ήταν ανασταλτικά και για τους δύο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...