Σαββίδης: «Αυτή είναι η σωτηρία»

Παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης, τονίζοντας πως έτσι θα γίνει η αρχή για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης, τονίζοντας πως έτσι θα γίνει η αρχή για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που και η κυβέρνηση κρατάει τη θέση της, γιατί δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της πολιτείας. Κάθε κράτος έχει το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον του λαού και δεν πρέπει τίποτα να είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προσερχόμενος στη Βουλή προκειμένου να  παραστεί στη συνεδρίασης της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: 

«Η δικιά μου άποψη είναι ότι η θέση της κυβέρνησης και του κυρίου Κοντονή πρέπει να είναι συνεπής. Αν η τύχη της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το Grexit και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό (το Grexit). 

Και δεν υπάρχει κάτι τρομερό σε αυτό. Αλλά υπάρχουν επιλογές. Ο κος Γκιρτζίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, πρέπει να παραιτηθούν. Αυτή είναι η σωτηρία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.