Με διαφορετική ενδεκάδα στη Νέα Σμύρνη

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Μπέτις την Πέμπτη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Μπέτις την Πέμπτη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών προτίθεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα της ομάδας του, τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στη μεσαία γραμμή. 

Συγκεκριμένα, οι Νάτχο και Γκιγέρμε αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των Μπουχαλάκη και Καμαρά, σε μια προσπάθεια να δοθούν ανάσες σε παίκτες, που έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Παράλληλα, ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς της Πέμπτης. 

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με μια τελευταία προπόνηση στου Ρέντη. Μετά το τέλος της, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.