Ασένσιο: «Θέλω περισσότερες αρμοδιότητες»

Ο Μάρκο Ασένσιο τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έδειξε πως δεν ασχολείται ακόμα με το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Μάρκο Ασένσιο τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έδειξε πως δεν ασχολείται ακόμα με το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» της Ευρώπης δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει κάποια στιγμή τη φανέλα με το νούμερο «10», την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή ο Λούκα Μόντριτς.

Αρχικά, ο Ασένσιο δήλωσε για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας»: «Η Χρυσή Μπάλα; Αφιερώνομαι σε ό,τι είναι ήδη δικό μου, οπότε αν είναι να έρθει, θα έρθει…».

Στη συνέχεια, ο 22χρονος παίκτης αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες που έχει στο παιχνίδι των «μερένχες»: «Λατρεύω να μου δίνουν περισσότερες αρμοδιότητες. Κάθε φορά μπορώ να αναλαμβάνω περισσότερες ευθύνες και να είμαι σημαντικός για την ομάδα».

Τέλος, δήλωσε για τη φανέλα με το νούμερο «10»: «Είναι ένας αριθμός που μου αρέσει πολύ, αλλά είναι στα χέρια του Λούκα Μόντριτς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.