Κάθε κατεργάρης στην … προπόνησή του

Μετά από ξεκούραση μιας εβδομάδας τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στην καθημερινότητά τους.

Μετά από ξεκούραση μιας εβδομάδας τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στην καθημερινότητά τους. Το ραντεβού ήταν σχετικά πρωϊνό κι είχε οριστεί για τη Νέα Μεσημβρία. Το παρουσιολόγιο ήταν σχεδόν πλήρες, αφού μοναδικός – δικαιολογημένα – απών ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, του οποίου η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί τρεις ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά.

Μετά την ανταλλαγή ευχών ανάμεσα στα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του «Δικεφάλου», άπαντες ξεκίνησαν το πρόγραμμα επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς με τα πλέον ευχάριστα να προκύπτουν από ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Ετσι, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, οι Βίτορ, Κϊτσιου, Χαρίσης, Ζάιρο και Σαββίδης έβγαλαν τα τεστ ετοιμότητας του Ιταλού γυμναστή Αρτίκο κι από αύριο εντάσσονται πλήρως στους ρυθμούς των υπολοίπων. Παράλληλα, με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Γλύκος και Κόστα, με τον τελευταίο για πρώτη φορά να ξεκινά τρέξιμο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονήσεων και αύριο θα δειξαχθεί μια, εν αντιθέσειμε την Τετάρτη, για την οποία έχουν οριστεί δυο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.