Τα… παράτησε η Μπάγερν

Δύο βαθμούς στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θέλει η Ντόρτμουντ για να «σφραγίσει» τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Μπάγερν με τη Μάιντς.

Δύο βαθμούς στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θέλει η Ντόρτμουντ για να «σφραγίσει» τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Μπάγερν με τη Μάιντς. Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Τόμας Τούχελ στο Μόναχο και έμειναν οκτώ βαθμούς πίσω από την Μπορούσια.

Η ψυχολογία των παικτών του Γιουπ Χάινκες δεν ήταν και η καλύτερη μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Αλιάντς Αρένα». Με το 0-0 επιβεβαιώθηκε, εκτός απροόπτου, ότι η Μπάγερν θα παραμείνει για δεύτερη χρονιά χωρίς τη «σαλατιέρα» και θα αρκεστεί στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Κοντέντο, Ρόμπεν, Σβάινσταϊγκερ, Τίμοστσουκ, Αλάμπα (46′ Ριμπερί), Όλιτς (60′ Γκόμεζ), Μίλερ (79′ Κρόος)

ΜΑΪΝΤΣ: Χ. Μίλερ, Νοβέσκι, Πόσπεχ, Ζάμπαβνικ, Κίρχοφ, Σότο, Καλιτζούρι, Ίβανσιτς (57′ Τσούπο Μοτίνγκ), Μπάουμγκαρτλινγκερ (61′ Πολάνσκι), Ν. Μίλερ (74′ Μπούνγκεντ), Ζάλαι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.