Ίνγκασον: «Το να παίζεις για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι φανταστικό»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον εξομολογήθηκε σ' εφημερίδα της πατρίδας του τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ, το νταμπλ και την Ελλάδα γενικότερα.

Ο Ίνγκι, όπως του αρέσει κι έχει ζητήσει να τον αποκαλούν – κατά κόσμον Σβέριρ Ίνγκασον – ήταν από τους ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, πρόλαβε να πανηγυρίσει τους δυο τίτλους της ομάδας, για τους οποίους – κι όχι μόνον γι’ αυτούς – μίλησε σε διαδικτυακή εφημερίδα της πατρίδας του. Όπως ανέφερε ο Ισλανός κεντρικός αμυντικός στην «mbl.is»: «Ειδικά ο τελευταίος μήνας ήταν απίστευτα διασκεδαστικός για την ομάδα, από τη στιγμή που κέρδισε δύο τίτλους. Σαφώς και θα ήταν διασκεδαστικό το να συμμετέχεις σε όλο αυτό καθώς θα ήθελα να έχω αγωνιστεί περισσότερο. Αλλά όταν έφτασα στην ομάδα τον Ιανουάριο, ήξερα πως ήταν δύσκολο να βρω σταθερή θέση στην ομάδα, γιατί ήταν στην πρώτη θέση χωρίς να έχει υποστεί ούτε μία ήττα».
Και συνέχισε: «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πολύ δύσκολο το να πάρω ευκαιρίες. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω μία θέση στην ομάδα τη νέα σεζόν, τώρα βρίσκομαι στην Εθνική, όπου όλοι έχουμε ως στόχο να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στα προκριματικά. Μετά, υπάρχει η προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ».
Μιλώντας για τα νέα δεδομένα που βρήκε ερχόμενος στην Ελλάδα ανέφερε: «Αν παίζεις συχνά και βρεις χρόνο συμμετοχής, είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνεις. Το πλαίσιο γύρω από το ποδόσφαιρο είναι διασκεδαστικό και θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα. Οι Έλληνες είναι γνωστοί για το πάθος που έχουν για το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι φανταστικό, έχουμε τεράστια υποστήριξη στα παιχνίδια».
Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για τις αλίστου μνήμης στιγμές που βίωσε με τους δυο τίτλους: «Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα κι έζησα απίστευτα πράγματα όταν σηκώσαμε τα δύο τρόπαια, ενώ οι κάτοικοι της πόλης το πανηγύρισαν μαζί μας. Όλο αυτό μου θύμισε τα όσα ζήσαμε με την Εθνική ομάδα όταν επιστρέψαμε στην Ισλανδία, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, το περιβάλλον στην Ελλάδα είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική εικόνα αν τα πράγματα πάνε … ‘στραβά’».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.