Σε ρόλο παρατηρητή ο Λάζαρος Παπαδόπουλος

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ο Γιώργος Καραμάνος, ως εκπρόσωπος ενός γκρουπ επιχειρηματιών, έχει εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ο Γιώργος Καραμάνος, ως εκπρόσωπος ενός γκρουπ επιχειρηματιών, έχει εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της. Ήδη μάλιστα έχει προβεί σ’ ενέργειες όπως για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας κι όπως όλα δείχνουν τρέχει τις εξελίξεις γύρω και μέσα στην ομάδα.
Μια σημαντική λεπτομέρεια όμως είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Κι αυτήν έχει να κάνει με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο άλλοτε διεθνής σέντερ που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ ως παίκτης, ενημερώθηκε πριν από λίγο καιρό για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ΚΑΕ και ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της για το αν και κατά πόσο θα τον ενδιέφερε να εμπλακεί.
Ο ίδιος κράτησε επιφυλακτική στάση, ζήτησε κι έλαβε ενδελεχή ενημέρωση όμως προτού υπάρξει κάτι περαιτέρω προέκυψε το ενδιαφέρον του κ. Καραμάνου. Πάντως ακόμη και χτες, όταν δέχτηκε ερωτήσεις για το όλο θέμα ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο …


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.