Μιχάι: «Ανταποδίδω όλην αυτήν την αγάπη» αλλά και «Η σκληρή δουλειά ξεκινά» (pic)

Το διαδικτυακό "αντίο" του Ενέα Μιχάι στον Παναιτωλικό και στον κόσμο του Αγρινίου, ενώ έδωσε το στίγμα και για την επόμενη μέρα στη ζωή του.

Ο Παναιτωλικός αποτελεί παρελθόν πλέον για τον Ενέα Μιχάι. Ωστόσο, έχοντας αποτελέσει το εφαλτήριο για την καριέρα του κατέχει και θα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Από το πρωί ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ένιωσε την ανάγκη ν’ αποχαιρετίσει την πρώην ομάδα του και τον κόσμο της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας τα εξής: «5 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού σε μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησε την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, όλους του προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες που γνώρισα και έμαθα πολλά από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ανταποδίδω όλη αυτήν την αγάπη και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναιτωλικού. Με σεβασμό και εκτίμηση, Ενέα Μιχάι».
Αμέσως μετά ακολούθησε νέα δημοσίευση βάσει των νέων δεδομένων στην καριέρα του και τη ζωή του, με μια εικόνα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι από κάτω ανέφερε: «Όταν καταφέρνεις να φοράς αυτή την φανέλα και να σου δίνεται η δυνατότητα να τιμάς αυτό το σήμα στο στήθος,τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, η σκληρή δουλειά ξεκινά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

5 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού σε μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησε την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, όλους του προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες που γνώρισα και έμαθα πολλά από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ανταποδίδω όλη αυτήν την αγάπη και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναιτωλικού. Με σεβασμό και εκτίμηση Ενεα Μιχαι ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enea Mihaj (@enea_michai) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.