Όχι στους Γουόριορς από Ντουράντ

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη! Ο Κέβιν Ντουράντ είπε όχι στα 31,5 εκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσε να πάρει από τους Γουόριορς για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη! Ο Κέβιν Ντουράντ είπε όχι στα 31,5 εκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσε να πάρει από τους Γουόριορς για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. 

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε περιθώριο ως το Σάββατο να επιλέξει αν θα πάρει τα 31,5 εκατομμύρια δολλάρια που προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του με τους Γουόριορς ή αν θα γίνει free agent. Απάντησε το απόγευμα της Τετάρτης και είπε όχι!

Η άρνηση του βέβαια δεν απαγορεύει στους Γουόριορς να επανέλθουν με νέα, μεγαλύτερη πρόταση προς τον Ντουράντ αλλά πλέον όλες οι ομάδες μπαίνουν στον κόλπο για την απόκτησή του.

Αν αποφασίσει να μείνει στους Γουόριορς μπορεί να υπογράψει για τα επόμενα πέντε χρόνια με 221 εκατομμύρια δολάρια (…μέσο όρο 44,2 εκατομμύρια τον χρόνο) ενώ αν πάει σε άλλη ομάδα με 164 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (…μέσο όρο 41 εκατομμύρια τον χρόνο)! 

Στα 31 του ο Κέβιν Ντουράντ έχει μπροστά του μια απόφαση καριέρας ίσως για το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο!

Θυμίζουμε πάντως πως όπου και αν καταλήξει ο ΚD την επόμενη σεζόν θα είναι εκτός δράσης μετά την ρήξη αχίλειου τένοντα που υπέστη στους τελικούς με τους Τορόντο Ράπτορς.

Χειρουργήθηκε στις 12 Ιουνίου και από τότε βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου λογικά πρέπει να μείνει για έναν μήνα σε ακινησία πριν ξεκινήσει την αποθεραπεία του. 

Πρώτο φαβορί για συμφωνία με τον KD στα στοιχηματικά γραφεία είναι οι Μπρούκλιν Νετς και ακολουθούν… οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.