Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ανακοίνωσε Αλευρογιάννη ο Ηλυσιακός

12/02/2014 • 15:56
Ανακοίνωσε Αλευρογιάννη ο Ηλυσιακός
  • shares

Ιατρική θωράκιση για τους παίκτες του Ηλυσιακού καθώς στο staff της ομάδας ανήκει από σήμερα και ο γιατρός Σταύρος  Αλευρογιάννης.
H ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει

«Η Κ.Α.Ε ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, θέλοντας να θωρακίσει με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές της, καλωσορίζει στην οικογένειά της,  το γνωστό Ορθοπαιδικό Χειρουργό, ειδικό στις Αθλητικές Κακώσεις Δρ Αλευρογιάννη Σταύρο.

Ο ιατρός αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Διευθυντή της ιατρικής ομάδας των Ιλισίων και θα πλαισιωθεί από τους  συνεργάτες του Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς κ. Γκλέζο Βασίλη και Πέππα Γεώργιο .

Υπεύθυνος του Φυσιοθεραπευτικού Τμήματος του κ. Αλευρογιάννη θα είναι ο πολύ έμπειρος στις Αθλητικές Κακώσεις κ. Ρίζος Βαλάντης.

Η ιατρική ομάδα θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, με 24ωρη κάλυψη για επείγοντα περιστατικά, στην Η' Ορθοπαιδική κλινική του ΙΑΣΩ GENERAL HOSPITAL, βασιζόμενη στις τελευταίες εξελίξεις της Αθλητιατρικής, που υποστηρίζει την πρόληψη και την θεραπεία με σύγχρονες βιολογικές μεθόδους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...