Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Κουστένης: «Λεβέντες οι παίκτες μου»

03/05/2014 • 23:18
Κουστένης: «Λεβέντες οι παίκτες μου»
  • shares

Τα εύσημα στους παίκτες του Ηλυσιακού απέδωσε ο Τζίμης Κουστένης, που δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Ρέθυμνο για τον τρόπο που αγωνίστηκε.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Γιώργο Καλαφατάκη και στην ομάδα του Ρεθύμνου  για το σημερινό ματς γιατί έπαιξε όπως έπρεπε να παίζει όλα τα παιχνίδια, δυνατά και σκληρά, για την υστεροφημία τους.
Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία δύσκολη αποστολή και θα έπρεπε να κάνουμε μία μεγάλη υπέρβαση για να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε, κυριαρχούσαν οι άμυνες και φαινόταν ότι θα κριθεί από ένα λάθος. Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του αθλητισμού. Είναι γνωστό ότι είχαμε πολλά προβλήματα.
Εγώ μπορώ να μιλήσω για τους τελευταίους δύο μήνες που βρίσκομαι σαν προπονητής στην ομάδα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι συγχαρώ τους παίκτες γιατί τους θεωρώ λεβέντες που δώσανε μέχρι την τελευταία στιγμή την ψυχή τους. Για πολλά από αυτά τα παιδιά το μέλλον τους ανήκει. Όλο το επιτελείο της ομάδας ήταν σαν μία οικογένεια και για αυτό από τη θέση αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους δύο συνεργάτες μου, τον Νίκο τον Λινοξυλάκη και τον Χρήστο Κουτσούμπα, τα παιδιά που είναι σε όλο το τεχνικό τιμ, οι οποίοι κάθε μέρα προσπαθούσαν για το καλύτερο. Φυσικά δεν καταφέραμε τον τελικό στόχο αλλά παλέψαμε. Καλή συνέχεια σε όλους».

Ο Παναγιώτης Καυκής δήλωσε με τη σειρά του:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Ήρθαμε εδώ για να «πουλήσουμε» πολύ ακριβά το τομάρι μας και πιστεύω ότι φάνηκε. Ένα μεγάλο μπράβο στο Ρέθυμνο που έπαιξε το παιχνίδι στα ίσα, παρά τα όσα ακούστηκαν. Έχουμε μία μεγάλη πικρία γιατί εκεί που φτάσαμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Αυτό είναι το μπάσκετ, ένα λάθος, μία φάση, μία βολή. Μπράβο σε όσους έμειναν στην ομάδα και τη στήριξαν μέχρι τέλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας...