Κέρναγε ο τραυματίας Λάζαρ

Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό τους με μονασδικό απόντα τον τραυματία Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και υπάρχει υποψία μικρής θλάσης.

Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό τους με μονασδικό απόντα τον τραυματία Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και υπάρχει υποψία μικρής θλάσης.

Ο Ρουμάνος χαφ, που χθες έκλεισε τα 31 του χρόνια, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση του τραύματος που αποκόμισε από τον τελευταίο αγώνα της Λιβαδειάς και που τον οδήγησε στην πρόωρη αντικατάστασή του από το παιχνίδι.

Κατά τα άλλα από το πρόγραμμα απουσίασαν οι Αθανασιάδης και Σταφυλίδης που βρίσκονταν στην Αθήνα, ο πρώτος στην κλήρωση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και ο δεύτερος με την εθνική ομάδα Νέων με την οποία και προπονήθηκε.

Στο περιθώριο της προπόνησης ο Στέλιος Μαλεζάς ερωτηθείς για την κλήρωση των πλέι-οφ είπε: «Δεν νομίζω πως η κλήρωση των πλέι-οφ θα παίξει κάποιο σπουδαίο ρόλο. Θα παίξουν όλοι με όλους, απλά θα παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρας μας. Ολοι οι αντίπαλοί μας είναι καλοί και όλοι έχουμε από 25% πιθανότητες να κερδίσουμε την πρώτη θέση των αγώνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.