Το 2035 η οριστική απόφαση για τη Θάνου

Το 2035 θα αποφασίσει οριστικά η ΔΟΕ για το αν τελικά η Κατερίνα Θάνου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.

Το 2035 θα αποφασίσει οριστικά η ΔΟΕ για το αν τελικά η Κατερίνα Θάνου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000. Η Ελληνίδα πρώην πρωταθλήτρια του στίβου διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο, το οποίο είχε κατακτήσει η Μάριον Τζόουνς, η οποία όπως αποκαλύφθηκε ήταν ντοπαρισμένη στους συγκεκριμένους αγώνες. Η αποκάλυψη είχε γίνει επτά χρόνια μετά (2007) και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί, είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών το 2000 και το 2001.

Τα μετάλλια της Αμερικανίδας είχαν αφαιρεθεί, όμως η Θάνου δεν πήρε ποτέ το χρυσό μετάλλιο, αφού είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στους συγκεκριμένους αγώνες και μετά την ακύρωση της Τζόουνς, θα ανέβαινε αυτή στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΔΟΕ αποφάσισε πως η εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης θα γίνει το 2035, όταν η Θάνου θα είναι 60 ετών. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Θάνου έχει απειλήσει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει νωρίτερα η συγκεκριμένη υπόθεση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.