Η πικρία του Τζάκσον

Η διαφορά των 19 πόντων που χάθηκε στον αγώνα με την Καρσίγιακα (6/3), άφησε άσχημη γεύση στον Αμερικανό σέντερ του ΠΑΟΚ .

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Νταρνέλ Τζάκσον ο αγώνας κόντρα στην Καρσίγιακα (6/3), στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Η νίκη ασφαλώς και ικανοποίησε τον Αμερικανό σέντερ του ΠΑΟΚ, όμως, εκείνο που του χαλάει ακόμη τη διάθεση είναι η διαφορά των 19 πόντων σχεδόν 4’ λεπτά πριν το φινάλε, που έχασε η ομάδα του, μένοντας τελικώς στους +6 (74-68). 

Ερωτώμενος για τη νίκη επί της Καρσίγιακα, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά νιώθω ότι μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Είχαμε μια διαφορά 19 πόντων περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος αλλά τελειώσαμε το παιχνίδι, μόνο με 6 πόντους διαφορά».

Για το λόγο που έπεσε η διαφορά στο τέλος τόνισε: «Τα λάθη μας! Κάναμε πολλά λάθη σε εκείνο το σημείο. Κάθε κατοχή μετράει. Ένιωσα ότι σαν ομάδα αισθανθήκαμε πολύ άνετα με τη διαφορά των 19 πόντων και μάλλον πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε νωρίτερα».

Σχετικά με αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με τους Τούρκους, είπε: «Μας οδήγησαν στο να κάνουμε λάθη… Έπαιξαν πιο δυναμικά από εμάς στην άμυνα και είχαν και… περισσότερες βολές!»

Και συμπλήρωσε επί τούτου: «Οι αριθμοί δε λένε ψέματα. Κοιτάξτε το παιχνίδι. Είχαμε διαφορά 19 πόντων. Πόσες φορές μας οδήγησαν να κάνουμε λάθος; Κάναμε περίπου επτά λάθη στα τελευταία τρία λεπτά. Πήγαιναν με πρόθεση πάνω σε αυτό».

Όσο για το αν του έμεινε πίκρα λόγω της χαμένης διαφοράς ή η ικανοποίηση για τη νίκη και το μικρό προβάδισμα, επεσήμανε: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος. Μπορούσαμε να κερδίσουμε με διαφορά 20 πόντων και πάνω».

Για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για πρόκριση στη ρεβάνς φάνηκε αισιόδοξος: «Είμαι πάντα θετικός. Πάντα πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι».

Στην ερώτηση τι περισσότερο πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς, ώστε να σιγουρέψει την πρόκριση, απάντησε: «Πρέπει απλά να παίξουμε πιο έξυπνα. Να προστατεύσουμε τη μπάλα. Είχαμε μια διαφορά 19 πόντων στο πρώτο παιχνίδι και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε και το χρόνο. Ο χρόνος ήταν μαζί μας. Σε κάθε κατοχή, έπρεπε να σιγουρέψουμε ότι θα κάνουμε επίθεση. Πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Αναφορικά με το ότι στον δεύτερο αγώνα ο κόσμος της Καρσίγιακα θα ασκήσει πίεση υπέρ της ομάδας του, διευκρίνισε: «Εμείς απλά πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε μπάσκετ. Δεν υπάρχει πίεση για εμάς».

Όσο για το αν ο ίδιος έχει έξτρα κίνητρο να πάρει η ομάδα του την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL, στάθηκε στο εξής: «Η δουλειά μου είναι να βγω στο γήπεδο και να παίξω. Πρέπει να κάνω κάθε φορά, αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.