«Περιμένουμε με ανυπομονησία την άνοδο»

Tην αισιοδοξία του ότι η Βέροια θα προαχθεί στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Βασίλης Σαμαράς στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ» προσθέτοντας πως υπάρχει ανυπομονησία για την άνοδο.

Tην αισιοδοξία του ότι η Βέροια θα προαχθεί στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Βασίλης Σαμαράς στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ» προσθέτοντας πως υπάρχει ανυπομονησία για την άνοδο.
Ο  αρχηγός της ομάδας της ομάδας της Ημαθίας τόνισε επίσης πως οι παίκτες και ο προπονητής είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και έχουν οδηγήσει τη «βασίλισσα» στην κορυφή.

Αναλυτικά ο Σαμαράς μίλησε:
για την προσπάθεια της Βέροιας: «Έχει ακόμα δρόμο το Πρωτάθλημα, όμως όλα δείχνουν ότι η ομάδα είναι αρκετά κοντά στην άνοδο. Ο κόσμος σιγά – σιγά καταλαβαίνει ότι κάτι καλό γίνεται φέτος. Ψιθυρίζεται ότι η ομάδα θα ανέβει. Περιμένουμε με ανυπομονησία την άνοδο».

για τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά: «Η δουλειά που γίνεται, οι ποδοσφαιριστές και ο αξιόλογος προπονητής. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία, γι’ αυτό είμαστε σ’ αυτή τη θέση».
για το αν το Πρωτάθλημα είναι πιο «καθαρό» και αν αυτό βοηθά αυτόν που αξίζει να προχωρά, απάντησε: «Η καλή ομάδα φαίνεται στο γήπεδο. Δεν θεωρώ ότι μία καλή ομάδα μπορεί να τη σταματήσει κάποιος εξωτερικός παράγων».
για τη διαφορά του φετινού από το περσινό Πρωτάθλημα: «Φέτος δεν είναι καλύτερο, γιατί πολλές ομάδες προβιβάστηκαν από την τρίτη κατηγορία. Είναι Πρωτάθλημα της τελευταίας στιγμής και αυτός που είχε σοβαρότητα και χρήματα πρωταγωνιστεί».

για το αν υπάρχουν οι βάσεις για παραμονή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα: «Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Στην Ημαθία υπάρχουν ταλέντα και ο πρόεδρος μπορεί να βοηθήσει. Ήδη γίνονται προσπάθειες στις ακαδημίες».
για το αν υπάρχουν ταλέντα στη Φούτμπολ Λιγκ: «Λιγοστεύουν, γιατί πλέον δεν υπάρχουν αλάνες και ακαδημίες να τα βοηθήσουν. Υπάρχουν, όμως πολλά αξιόλογα παιδιά που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στο εξωτερικό».
για την κρίση στο ποδόσφαιρο: «Όπως είναι η χώρα, είναι και το ποδόσφαιρο. Πολλά παιδιά σκέφτονται να τα παρατήσουν αλλά η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατήσουν και να κάνουν υπομονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.