Ελευθερόπουλος: «Ανεβαίνουμε σαν τους ορειβάτες…» (video)

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μιλώντας στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Παίζουμε Ελλάδα» και τόνισε πως ο Πανθρακικός τη φετινή σεζόν ανεβαίνει βήμα βήμα.

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μιλώντας στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Παίζουμε Ελλάδα» και τόνισε πως ο Πανθρακικός τη φετινή σεζόν ανεβαίνει βήμα βήμα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανθρακικού:

«Η πραγματικότητα είναι ότι η σημερινή νίκη μας κρατάει ζωντανούς, αλλιώς δεν θα ξέραμε τι κυνηγάμε. Και να χάναμε βέβαια, δεν θα άλλαζε τίποτα. Θα κυνηγούσαμε νίκες για την αξιοπρέπειά μας. Καθένας, κάθε ομάδα, πρέπει να βάζει το δικό της λιθαράκι για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που βάλλεται από παντού. Ακόμη και τελευταία αγωνιστική, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα παίζαμε παντού για τη νίκη. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε φέτος σαν τους ορειβάτες στα βουνά που καρφί με το καρφί που βάζουν, κάνουν και ένα βήμα προς τα πάνω. Έτσι και εμείς ανεβαίνουμε φέτος σιγά σιγά, βήμα βήμα.

Δουλέψαμε πρώτα πάνω στην αμυντική γραμμή μας. Από την τετράδα πίσω. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, μετά στην οργανωμένη άμυνα και μετά στην οργανωμένη επίθεση. Αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία του παιχνιδιού. Τώρα, όσον αφορά στα τρεξίματα, όλες οι ομάδες στις οποίες έχω δουλέψει δεν είχαν την πολυτέλεια να μην τρέχουν. Γι αυτό και εμείς δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην ομάδα, όμως στην πορεία τα παιδιά κατάλαβαν ότι όλοι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτά που χρειαζόμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα της ομάδας πλέον, οφείλεται στη δουλειά των παιδιών και την αυτοθυσία τους. Στην αρχή δεν πήραμε βαθμούς, όμως τώρα καταφέρνουμε και αυτό σιγά σιγά. Είμαστε υποχρεωμένοι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει το ίδιο εντός και εκτός έδρας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.