Προτεραιότητα στις εκκαθαρίσεις

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ θέλουν αρχικά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, πριν προχωρήσουν στις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ θέλουν αρχικά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, πριν προχωρήσουν στις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας, για τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις τους.

Ο Ερνάνι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν κατάφερε να πείσει, με τις έως τώρα εμφανίσεις του, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον του Φινμπόγκασον. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να δανείσουν ορισμένους παίκτες, που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ανάμεσα στη σχετική λίστα φέρονται να βρίσκονται οι Μπεν και Τζναδάρης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα ονόματα στη σχετική λίστα. Προς αποχώρηση είναι και ο Πουλίδο, ο οποίος φέρεται να έχει προτάσεις από το Μεξικό.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις, θα υπάρξουν κινήσεις για την απόκτηση παικτών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να εξετάζει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών, όμως πρώτα θέλει να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.