H αντεπίθεση ξεκινάει από “Χ”

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog στο Novasports.gr για την αντεπίθεση της Καλλονής και την επόμενη ημέρα με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον νέο προπονητή.

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog στο Novasports.gr για την αντεπίθεση της Καλλονής και την επόμενη ημέρα με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον νέο προπονητή.

Η Καλλονή ξεκινάει τον δεύτερο γύρο απ’ το μηδέν, ούτε καν απ’ το επτά, όσοι δηλαδή και οι βαθμοί της μέχρι την 15η αγωνιστική. Η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε το πιο άχρωμο ξεκίνημα της στη Superleague και το πληρώνει μένοντας στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει στην ουσία ούτε διακριθείς, ούτε έχει να θυμάται κανείς κάτι το ιδιαίτερο, εκτός απ’ την πεντάρα κόντρα στον αγνώριστο τότε Παναιτωλικό.

Οι αποχωρήσεις Κλαντρούμπσκι και Αντέτζο από πολλούς θεωρήθηκαν λευκή σημαία απ’ τη διοίκηση των νησιωτών και πρόωρος υποβιβασμός, όμως ήρθε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής που δείχνει πως υπάρχει σφυγμός γύρω απ’ τον Ταρλά. Είναι αυτός ο άγνωστος “Χ” του τίτλου. Ο Άντριου Χογκ ήταν έτοιμος να αποχωρήσει για τον Παναιτωλικό, για να συνεχίσει με τον γνωστό απ’ τα παλιά Γιάννη Ματζουράκη. Όμως ο πολύ σημαντικός για τον κορμό της Καλλονής Μαλτέζος, πείστηκε να μείνει τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν και να κάνει την ύστατη προσπάθεια με τους νησιώτες. Πήρε το μήνυμα πως θα αποκτηθεί φιλόδοξος προπονητής και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

Οι επαφές με τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι προχωρημένες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ως νέος τεχνικός της Καλλονής. Νέος, λάτρης της πειθαρχίας και της σοβαρότητας, άρχοντας στα αποδυτήρια και με την ικανότητα να εμπνέει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πολύ άτυχος στο πέρασμα του απ’ τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα, πρόλαβε ωστόσο να τον οδηγήσει στην πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας του απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Η επικίνδυνη αποστολή του δεύτερου γύρου, ίσως γεννήσει μια συναρπαστική ποδοσφαιρική ιστορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.