Ασφαλιστικά μέτρα από Hρακλή

Tο πρωί της Παρασκευής o Hρακλής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και την Δευτέρα θα εκδικαστεί η υπόθεση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 3ου και 4ου τελικού με τον Φοίνικα Σύρου.

Tο πρωί της Παρασκευής o Hρακλής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και την Δευτέρα θα εκδικαστεί η υπόθεση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 3ου και 4ου τελικού με τον Φοίνικα Σύρου.

Ετσι θα υπάρξει αναμονή προκειμένου να γνωρίζουν αν θα γίνουν κανονικά οι τελικοί την Τρίτη και την Τετάρτη ή θα διεξαχθούν στις 27-28 του τρέχοντος μηνός. Η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων έγινε μετά την απόφαση του δ.σ. της ΕΣΑΠ σύμφωνα με την οποία δεν θα συμμετέχει στους δύο τελικούς της Σύρου ο πετοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Τζιουμάκας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενείται δήλωση και του Γιώργου Τζιουμάκα, ο οποίος αναφέρει: “Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αγωνίζομαι, μάχομαι και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να συμμετέχω σε αγώνες όπως αυτοί που ακολουθούν. Αποτελώ κομμάτι στο παζλ του φετινού Ηρακλή και περίμενα με ανυπομονησία να συμμετέχω στους τελικούς. Όλη τη χρονιά για αυτό τον στόχο δουλεύω και τώρα μου στερείται αυτό το δικαίωμα να παίξω. Γιατί; Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι με το εθνόσημο στο στήθος και θέλω να προσθέσω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στο ελληνικό βόλει. Βάσει κανονισμών θα έπρεπε να αναβληθούν οι τελικοί για λίγες ημέρες και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν γίνεται στη δική μου περίπτωση. Το βόλει δεν είναι μόνο προπονήσεις, για αυτά τα παιχνίδια ζούμε και αγωνιζόμαστε, μην μας τα στερείτε…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.