Λουτσέσκου: «O Σαββίδης θέλει η ομάδα του να κερδίσει αγώνες μόνο στο γήπεδο και όχι… αλλού»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε μέσα της Ρουμανίας για τα όσα , έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Ιβαν Σαββίδη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε μέσα της Ρουμανίας για τα όσα , έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Ιβαν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν μοναδικά πράγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Όλα ξεκίνησαν με τον αγώνα πριν από δύο εβδομάδες απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα έπρεπε να παίξουμε κανονικά και το ματς δεν διεξήχθη ποτέ. Απίστευτο αυτό. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, οι οπαδοί μας είχαν κάνει μια πραγματική παράσταση στις κερκίδες, έριξαν ρολά χαρτιού, ένα ρολό άγγιξε τον προπονητή του αντιπάλου. Δεν ήθελαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι ούτως ή άλλως.

Είναι μια απίθανη στιγμή. Θέλαμε να τα δώσουμε όλα στον αγώνα. Μετά από αυτή την ιστορία, ήρθε το ματς με την ΑΕΚ. Μια κατάσταση τρελή για εμάς. Από τη θέση οδηγού που βρισκόμασταν, έπρεπε να ξεπεράσουμε στην βαθμολογία την ΑΕΚ. 
Το ματς ήταν ισορροπημένο και στο 90ο λεπτό, πετύχαμε ένα γκολ το οποίο επικύρωσε ο διαιτητής, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων.
 
Το γκολ επικυρώθηκε για 3-4 λεπτά. Τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι συνέβη. Η αίσθηση που δημιουργήθηκε ήταν ότι το γκολ θα ακυρωθεί, στη συνέχεια υπήρξε η είσοδος του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια, οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια, υπήρχαν πολλές διαβουλεύσεις εκεί και τελικά οι διαιτητές ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα πρέπει να ξαναρχίσει. Η ΑΕΚ αρνήθηκε να εισέλθει στο γήπεδο, ήθελε να μάθει την απόφαση πριν εισέλθει στο γήπεδο. Η ΑΕΚ δεν ήθελε να εισέλθει στο γήπεδο, δικαιολογώντας ότι, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορεί πλέον να παίξει τον αγώνα.
 
Δεν θέλω να σχολιάσω την κίνηση του προέδρου μας, αλλά μπορώ να σας πω ότι ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο και ήθελε η ομάδα του να κερδίσει αγώνες μόνο στο γήπεδο και όχι… αλλού. Ήταν κρίμα αυτό που συνέβη πριν από δύο εβδομάδες, για μένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αποκαλείται προπονητής.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν και έχω την ευκαιρία να δουλεύω με όλους αυτούς του παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.