Μία προπόνηση διαφορετική από τις άλλες

Προπόνηση διαφορετική από πολλές άλλες ήταν η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Η νίκη επί της Δόξας Δράμας αποτέλεσε τον επίλογο σε μια σχεδόν τρίμηνη περίοδο ανομβρίας νικών στην Τούμπα.

Προπόνηση διαφορετική από πολλές άλλες ήταν η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Η νίκη επί της Δόξας Δράμας αποτέλεσε τον επίλογο σε μια σχεδόν τρίμηνη περίοδο ανομβρίας νικών στην Τούμπα, έδωσε την ευκαιρία στον «Δικέφαλο» να επιστρέψει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να κρατά πλέον στα χέρια του το αν θα τη διατηρήσει ή όχι εν όψει και των πλέι οφ. Επιπλέον, η απροβλημάτιστη επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από καιρό – λόγω τραυματισμών – των Ετο, Ιβιτς κι η απόδοση των νεαρών Σταφυλίδη – Παναγιωτούδη – Νιμανί, ιδιαίτερα των δυο τελευταίων (απ-)έδειξε πως η τεχνική ηγεσία έχει εναλλακτικές λύσεις στις οποίες μπορεί να υπολογίζει όχι μόνο μακροπρόθεσμα αλλά ενδεχομένως ακόμη και άμεσα. Το σκηνικό της ευφορίας συμπλήρωσε η συμπλήρωση κίτρινων καρτών από τους Ετο, Σταφυλίδη. Αμφότεροι θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής – μαζί με τον Σαλπιγγίδη – στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και θα μπουν «καθαροί» στα πλέι οφ.
Ο Λάζλο Μπόλονι έστειλε τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα της Τετάρτης στο γυμναστήριο, αρχικά γι’ αποθεραπεία και χαλαρό πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια, μ’ εξαίρεση τους Λίνο – Γκαρσία, ακολούθησε πρόγραμμα τακτικής και διπλό με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών κι από την ομάδα των Νέων (Μελισσάς, Λαμπάκης, Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Στρέζος). Το όλο πρόγραμμα αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ελέω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο δικέφαλο ακολούθησε ο Ντάριο Κρέσιτς. Το πρόσωπο της ημέρας ήταν φυσικά ο Κώστας Παναγιωτούδης. Ο νεαρός μέσος που στην παρθενική του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα της ομάδας των ανδρών πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μ’ επιστέγασμα και το πανέμορφο γκολ που σημείωσε έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων αλλά και … πειραγμάτων από την πλειοψηφία των ανθρώπων της ομάδας, που μεταξύ άλλων μερίμνησαν να τον κρατήσουν προσγειωμένο για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια μ’ ενδεικτικότερη όλων τη δήλωση του Στέλιου Μαλεζά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα μέσω της οποίας ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ συμβούλευσε τον 17χρονο συμπαίκτη του να θεωρήσει τη χτεσινή του εμφάνιση ως τη …. χειρότερη δυνατή προκειμένου να προσπαθήσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια με οφέλη για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του.
Εξάλλου, αύριο από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 στο Λευκό Πύργο μια σημαντική πρωτοβουλία εκ των χορηγών του ΠΑΟΚ θα λάβει χώρα. Συγκεκριμένα η κάρτα ΕΥ CLUB σε συνεργασία με τον όμιλο υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ και φυσικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υποδέχονται ενδιαφερόμενους για μία εμπειρία ενημέρωσης, συμμετοχής, επικοινωνίας γύρω από την ατομική υγεία, την πρόληψη μέσω εξέτασης. Το πλέον ενδιαφέρον είναι πως μέρος των εσόδων από την υπηρεσία ΕΥ CLUB θα ενισχύσει οικονομικά το Παιδικό Χωριό Φίλυρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.