«Έχει βρει το δρόμο του ο Ηρακλής»

Ακόμα καλύτερο περιμένει τον Ηρακλή από τη νέα χρονιά ο Κοστίν Λάζαρ.

Ακόμα καλύτερο περιμένει τον Ηρακλή από τη νέα χρονιά ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος μίλησε για το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά και την πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως οι τελευταίες νίκες έχουν δώσει ψυχολογία στον γηραιό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον «Arena fm 89,4»:

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Θα επιστρέψω στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, αυτό με την Καλλονή, είμαι καλά, δεν θέλαμε να βιαστούμε για να μην υπάρχει περίπτωση υποτροπής, πλέον είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο τραυματισμός διήρκεσε περισσότερο από ότι όλοι περίμεναν, πρώτη φορά τραυματίζομαι σε αυτό το σημείο, το θέμα είναι ότι το ξεπέρασα και είμαι έτοιμος να επανέλθω στην αγωνιστική δράση».

Για το πώς βλέπει την ομάδα: «Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, αλλά τα θεωρώ φυσιολογικά, είμαστε μια ομάδα που δεν είχαμε την εμπειρία, καθώς ήρθαμε από την Φούτμπολ Λιγκ. Παίζαμε καλά, δεν κερδίζαμε, δεν παίζαμε καλά, χάναμε. Πλέον νομίζω ότι η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, κάναμε κάποιες πολύ σημαντικές νίκες και ελπίζω με το νέο έτος να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ο στόχος είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να προωθηθούν νέοι παίκτες. Πρέπει να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το κερδίζουμε με τις εμφανίσεις μας».

Για το ποιος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει καριέρα από τους νεαρούς παίκτες του Ηρακλή: «Έχουμε πολλού νεαρούς που το μέλλον τους ανήκει, δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν. Χρειάζονται την απαιτούμενη στήριξη και από έμπειρους παίκτες, αλλά υπάρχουν πολλοί».
Αναφορικά με το κύπελλο: «Για μένα είναι σημαντικά και τα δυο και το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο. Όσο περισσότερα ζητάς, τόσο περισσότερα μπορείς να κερδίσεις…».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε το ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε και θα γίνουν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο».

Αναφορικά με το συμβόλαιο του: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι αλλά σκέφτομαι να μείνω άλλον ένα χρόνο. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τον τραυματισμό μου αλλά έχω αποδείξει ότι η ηλικία μου δεν παίζει ρόλο. Θεωρώ ότι μπορώ να παίξω σε καλό επίπεδο για ακόμα δυο χρόνια».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Καλές γιορτές σε όλους και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα όπως τώρα. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.