Βολεύτηκαν και οι δύο (vid)

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως το τελικό αποτέλεσμα άφησε και τους δύο ικανοποιημένους, καθώς παρέμειναν στην μεγάλη κατηγορία.

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως το τελικό αποτέλεσμα άφησε και τους δύο ικανοποιημένους, καθώς παρέμειναν στην μεγάλη κατηγορία.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, η Ξάνθη έδειξε πως δεν πήγε στη Νέα Σμύρνη για να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά για να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να πάρει και το θετικό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον στα πρώτα δέκα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως είχαν πάρει τα ηνία του αγώνα και απειλούσαν την εστία του Σιδεράκη.

Σιγά σιγά όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν και να αρχίσουν με τη σειρά τους να πιέζουν τα καρέ του Λυμπερόπουλου. Μάλιστα είχαν και την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με το φάουλ που εκτέλεσε ο Αντούνιες, το οποίο όμως αποκρούστηκε από το δοκάρι του Λυμπερόπουλου.
Ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι πιο επιθετικός και έδειχνε πως θα ήταν αυτός που θα έφτανε στο γκολ. Όμως τελικά, κόντρα στην ροή του αγώνα σε εκείνο το σημείο, οι ακρίτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν και να παγώσουν τη Νέα Σμύρνη.

 Το γκολ του Βασιλακάκη έβαλε την Ξάνθη στη θέση του οδηγού, όμως και πάλι καλύτερος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν ο Πανιώνιος. Απλά η ομάδα του Μάντζιου, ενώ έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία στην περιοχή της Ξάνθης, δεν μπορούσε να βρει την καλή τελική προσπάθεια. Αλλά και στις στημένες φάσεις, ενώ ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, είδε τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα άστοχοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι καλύτερος από την αντίπαλό του και να έχει την υπεροχή στην αναμέτρηση. Ο Μάντζιος διακρίνοντας πως η ομάδα του είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια έβγαλε από το παιχνίδι τον Ρόκα και πέρασε τον Σκέμπρι, θέλοντας να κάνει ακόμα πιο επιθετικό τον Πανιώνιο. Στη συνέχεια, βλέποντας πως ο Ντιμπαλά δεν ήταν σε καλή μέρα, τον έβγαλε από τον αγώνα και πέρασε στη θέση του τον Αμπντουλάγιεφ.

Η επιθετικότητα του Πανιωνίου, επιβραβεύτηκε τελικά, έστω και από στημένη φάση. Ο Ομο ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έτσι μετέτρεψε το τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης σε… ροντέο. Ο Πανιώνιος πίεσε για να γυρίσει τελείως το ματς και να πάρει την νίκη που θα σφράγιζε την παραμονή του στην κατηγορία.

Τελικά το 1-1 διατηρήθηκε, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στους 33 βαθμούς και σε συνδυασμό πλέον με την ήττα του Εργοτέλη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, να σφραγίζουν και την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία, καθώς θα είναι αδιάφορες στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 29η
Αγώνας: Πανιώνιος-Ξάνθη
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Δ. Τάτσης, Δ. Γούκας

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πιερ, Σιόβας, Ρόκας, Μενδρινός, Σαμαρής, Ομο, Αντούνιεθ, Ντιμπαλά, Κούτσι

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, Στάσιακ, Ντάνι

Η εξέλιξη του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.