Δεν θα κατέβει στο Αυστραλιανό ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι δεν θα πάρει μέρος στο Αυστραλιανό Όπεν καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι δεν θα πάρει μέρος στο Αυστραλιανό Όπεν καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο. 

Αναλυτικά:

“Γεια σε όλους. Είμαι συντετριμμένος που σας ενημερώνω πως έχω ακόμα προβλήματα με τον ώμο μου και δε θα μπορέσω να αγωνιστώ στα τουρνουά της Αυστραλίας αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα μου και εγώ ελπίζαμε πως θα είχαμε ένα καλό υπόλοιπο στο τέλος της σεζόν και θα διορθώναμε το πρόβλημα, αλλά τώρα αποδεικνύεται πως πρέπει να κάνω μια μικρή χειρουργική επέμβαση και να μείνω εκτός τους επόμενους μήνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι μόνο ένα μικρό πισωγύρισμα και πως κάνω τη σωστή επιλογή.

Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος για το αυστραλιανό καλοκαίρι και ανυπομονούσα να παίξω στην Αδελαΐδα, στο Μπρίσμπεϊν και ειδικά στο Australian Open, οπότε είμαι χάλια που θα χάσω τα αγαπημένα μου τουρνουά στη χρονιά. Τώρα θα επικεντρωθώ στο να ανακτήσω τις δυνάμεις μου όσο πιο γρήγορα μπορέσω και να επανέλθω πίσω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και Καλά Χριστούγεννα.”
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.