Στο παιχνίδι για Ασαμόα και η Τσέλσι

Πιθανή είναι η μετακίνηση του Κουάντουο Ασαμόα στην Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Γκανέζος θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Πιθανή είναι η μετακίνηση του Κουάντουο Ασαμόα στην Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Γκανέζος θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι.
 
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη «Μεγάλη Κυρία» τα τελευταία έξι χρόνια και η διοίκηση έχει πειστεί ότι πρέπει να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του.
 
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που τον παρακολουθούν και σε αυτούς συγκαταλέγονται οι τουρκικές Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπατχτσε και Ρόμα, Νάπολι, Ιντερ από τη Serie A.
 
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun» όμως, η Τσέλσι παρακολουθεί τον Ασαμόα, λόγω του ότι ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε συνεργάστηκε με τον ποδοσφαιριστή κατά τη συνύπαρξή τους στο Τορίνο την περίοδο 2012-2014.
 
Ο ρόλος του Ασαμόα έχει περιοριστεί τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ο λόγος πίσω από την επιθυμία του για αποχωρήση. Παρ’ όλα αυτά, η φετινή ήταν η καλύτερή του σεζόν στη Γιουβέντους από το 2014. Συνολικά έχει 14 εμφανίσεις στη Serie A, εκ των οποίων τις 13 ήταν βασικός, ενώ αγωνίστηκε δύο φορές και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Πέρυσι, βρέθηκε πολύ κοντά στη Γαλατάσαραϊ, αλλά τελικά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε. Πλέον όμως, οι «μπιανκονέρι» δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, δεδομένης της ενδεχόμενης φυγής του Αλεξ Σάντρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.