Δεν κάνει προβλέψεις ο Βατούτιν

Τη «βόμβα» που έσκασε με τον Νέναντι Κρστιτς πήγε να... καλύψει ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, αλλά και να εξηγήσει τι συμβαίνει και κατά πόσο ισχύουν οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις πως είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ο Σέρβος σέντερ να μην προλάβει το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα.

Τη «βόμβα» που έσκασε με τον Νέναντι Κρστιτς πήγε να… καλύψει ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, αλλά και να εξηγήσει τι συμβαίνει και κατά πόσο ισχύουν οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις πως είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ο Σέρβος σέντερ να μην προλάβει το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα.
Ο Κριστιτς έκανε την αποκάλυψη για το σπασμένο πόδι του μέσω twitter και οι Ρώσοι πήραν… φωτιά. Ο παίκτης πιθανόν να χάσει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και όταν οι περισσότεροι άρχισαν να αναρωτιόνται τι γίνεται ο Βατούτιν προσπάθησε να σβήσει και τις τριγύρω «φλόγες». «Ο τραυματισμός υπάρχει και τώρα ο Νέναντ (σ.σ Κρστιτς) θα πρέπει να ξεκουραστεί για πέντε με επτά ημέρες», ήταν τα πρώτα λόγια του και πρόσθεσε ότι «έπειτα, ελπίζω να αρχίσει να προπονείται και τότε θα μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για τον χρόνο της αποθεραπείας του».
Τα πάντα είναι ανοιχτά κατά τον ίδιο, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα με τέτοιο τραυματισμό και ας μεσολαβεί σχεδόν ένας μήνας μέχρι τη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης (11-13 Μαΐου).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.