Βελλίδης: «Δεν μας χρησιμεύουν τέτοια γεγονότα» (vid)

Στην κάμερα του Novasports, μίλησε ο τερματοφύλακας του Αρη, Μάρκος Βελλίδης για τα γεγονότα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την ψυχολογία του ιδίου και των συμπαικτών του, μετά απ΄ όλα αυτά, αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην κάμερα του Novasports, μίλησε ο τερματοφύλακας του Αρη, Μάρκος Βελλίδης για τα γεγονότα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την ψυχολογία του ιδίου και των συμπαικτών του, μετά απ΄ όλα αυτά, αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του: 
Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος διεκόπη: « Νομίζω πως ήταν ένα ατυχές γεγονός. Πετάχτηκε κάτι μέσα στο γήπεδο, τιμωρήθηκε η ομάδα. Ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει, περιμένουμε όλοι να βγει αυτή η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με το παιχνίδι και θα δούμε ανάλογα την πορεία μας».

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά απ΄ όλα αυτά; «Νομίζω πως δεν είναι ότι καλύτερο, όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά για όλο τον σύλλογο. Διότι, πραγματικά, είμαστε ένας σύλλογος παράδειγμα προς μίμηση και τέτοια γεγονότα δεν μας χρησιμεύουν, ειδικά μέσα στο γήπεδό μας το οποίο κάθε φορά θυμίζει γιορτή».

Για τις πιθανότητες ανατροπής του αποτελέσματος, εφόσον το ματς συνεχιστεί: « Φυσικά υπάρχει πιθανότητα να το γυρίσουμε! Αν δούμε όλα τα παιχνίδια, ο Αρης μετά το 60΄ είναι μια άλλη ομάδα, πολύ καλύτερη ομάδα. Φαντάζομαι ότι εάν μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε το υπόλοιπο μισό, θα παρουσιαστούμε σοβαροί και θα πάμε για τη νίκη».

Για την επιδίωξη της 6ης θέσης: «Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος, γιατί η 5η θέση είναι πάρα πολύ δύσκολο, πλέον, να επιτευχθεί».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: « Φαντάζομαι πως είναι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα δυνατό παιχνίδι, σε μια έδρα με κόσμο. Βέβαια ο Παναιτωλικός, πλέον, χρειάζεται το απόλυτο για να σωθεί και θα παλέψει γι αυτό. Εμείς απ΄ την πλευρά μας θα παλέψουμε για τη νίκη για να έχουμε τις ελπίδες με το μέρος μας, ώστε να καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη».

Για τα προβλήματα του Παναιτωλικού: « Νομίζω πως όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο τη στιγμή αυτή για τον Παναιτωλικό. Εχουν καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και θα μπούνε για να διεκδικήσουν τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι, πρέπει να μπούμε πειθαρχημένα όλοι μαζί και να πάρουμε μια σημαντική νίκη σε μια πολύ καυτή έδρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.