Φερνάντεθ: “Δε φεύγει ο Λούκας”

Ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ, Ροντρίγκο Φερνάντεθ υπογράμμισε πως ο πελάτης του δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ, Ροντρίγκο Φερνάντεθ υπογράμμισε πως ο πελάτης του δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τον προσεχή Ιανουάριο. Όπως ξεκαθάρισε ο ατζέντης του Ισπανού μεσοεπιθετικού, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Άρσεναλ, ο πελάτης του θα  παραμείνει κάτοικος Γαλικίας, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο μάνατζερ του Λούκας τόνισε: “Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη Λα Κορούνια. Τον Φεβρουάριο ο Λούκας θα είναι παίκτης της. Είναι πολύ ευτυχισμένος στην ομάδα και η ευτυχία δεν εξαγοράζεται παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν”.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: “Έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Δεν έχει φτάσει στο ταβάνι του. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και ξέρω πόσα μπορεί να δώσει. Αν καταφέρει να μείνει μακριά από τραυματισμούς, τότε κάθε μέρα θα γίνεται και καλύτερος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.