Παπαθεοδώρου: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια έξυπνη ομάδα»

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου, την χαρακτήρισε πολύ σημαντική απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ έξυπνα. Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου, την χαρακτήρισε πολύ σημαντική απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ έξυπνα. Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα του Ιβάν Σαββίδη.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλό που παίζει πολύ έξυπνα. Προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες του και εκμεταλλεύεται κάποια καλά στοιχεία του ρόστερ της. Στα προηγούμενα παιχνίδια τα πήγε πολύ καλά και για αυτό είναι σημαντική η νίκη. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις και να τελειώσουμε το ματς πιο εύκολα. Αντέδρασαν όμως οι παίκτες θετικά. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί είχαμε πιστέψει όλοι ότι μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα είναι σε φάση «ωρίμανσης» και θέλουμε οι νέοι παίκτες να πάρουν τις κατάλληλες εμπειρίες και εικόνες για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους μέχρι τώρα».

Για τις εξελίξεις των ημερών που αφορούν τον Ιβάν Σαββίδη: 

«Ο άλλος λόγος είναι αυτό που γίνεται όλη αυτή την εβδομάδα με τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας άνθρωπος που μας έχει αγκαλιάσει και θα έλεγα ότι όλη αυτή η επίθεση για ένα λάθος που έκανε μας χάλασε το μυαλό μας. Ένας δικός μας άνθρωπος βρέθηκε στο στόχαστρο. Δεν μείναμε ανεπηρέαστοι. Όμως αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Προσπαθεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα στον αθλητισμό και να κάνει τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει κάνοντας χαρούμενους και υπερήφανους τόσο εμάς όσο και τους οπαδούς μας».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: 

«Θα έλεγα ότι αυτό το ματς για εμάς ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία, λόγω του ότι είχαμε λίγο χρόνο προκειμένου να προετοιμαστούμε και το γεγονός ότι μας πείραξε ο αποκλεισμός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι ξεκάθαρο. Να δώσουμε τα πάντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου σε ποια θέση θα είμαστε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.