Ανενεργό το μητρώο του Γιώρη

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα, Στέφανο Γιώρη, η Κοινωνία Μελών Αρη, αποφάσισε να μην αντικατασταθεί από άλλο όνομα ο αριθμός μητρώου του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα, Στέφανο Γιώρη, η Κοινωνία Μελών Αρη, αποφάσισε  να μην αντικατασταθεί από άλλο όνομα ο αριθμός μητρώου του. Ο Γιώρης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του φορέα διοίκησης της ΠΑΕ.

Διβάστε τη συγκινητική ανακοίνωση που εξεδόθη:

«Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέφανου Γιώρη που έχασε σήμερα το πρωί τη μάχη για τη ζωή. Ο Στέφανος ήταν ιδρυτικό μέλος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενώ διετέλεσε και μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Για πολλά χρόνια ήταν ο υπεύθυνος των ομάδων Κ-17 και Κ-20 του ΑΡΗ και η σκληρή και μεθοδική δουλειά του απέδωσαν καρπούς με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Κ-20 και την ανάδειξη πολλών παικτών που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα του ΑΡΗ. Ο Αριθμός Μητρώου του στην Κοινωνία Μελών θα παραμείνει ανενεργός ως ελάχιστος φόρος τιμής.

Καλό Παράδεισο Στέφανε. Και στα εκατό, θα στο τραγουδώ, απ’ τον ουρανό!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12:00 στον ΙΝ Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Καλαμαριά και η ταφή θα γίνει στη γενέτειρά του, το Νυμφαίο Φλώρινας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.