Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο ΠΑΟ, παράταση ζωής πήρε η ΕΑΠ

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Τα πλέϊ άουτ ανάμεσα στην ΕΑ Πατρών και τον Παναθηναϊκό θα γίνουν κανονικά ύστερα από την παράταση ζωής που έδωσε σήμερα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Όργανο στους Πατρινούς.

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Τα πλέϊ άουτ ανάμεσα στην ΕΑ Πατρών και τον Παναθηναϊκό θα γίνουν κανονικά ύστερα από την παράταση ζωής που έδωσε σήμερα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Όργανο στους Πατρινούς. Πιο συγκεκριμένα ανεστάλη η συζήτηση της υπόθεσης του ΤΑΑ ΕΑ Πατρών και του αθλητή Χοσέ Ριβέρα, μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι την προσεχή Τρίτη του Πάσχα η ΕΣΑΠ θα πρέπει να ορίσει τα παιχνίδια των πλέϊ άουτ με αντιπάλους την ΕΑΠ και τον Παναθηναϊκό.

Το σκεπτικό της απόφασης στηρίζεται στο γεγονός ότι όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές συζητούνται πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Η ημερομηνία που έστειλε ο δικηγόρος του Ριβέρα το θέμα του πελάτη του στην ΕΕΑ ήταν 24 Οκτωβρίου 2011, δέκα μέρες δηλαδή αφότου είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η υπόθεση λοιπόν θα εξεταστεί μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβρη και αν μέχρι τότε οι Πατρινοί έχουν βρει τα 70 χιλιάδες Ευρώ που χρωστούν στον αθλητή ή διακανονίσουν την οφειλή τότε θα βγουν αλώβητοι από την υπόθεση. Αλλιώς θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα (σε όποια κατηγορία και αν παίζουν) και θα τους αφαιρούνται βαθμοί ανά αγωνιστική.

Τα πλέϊ άουτ λοιπόν θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και το ζητούμενο είναι σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται ΕΑ Πατρών και Παναθηναϊκός. Οι Πατρινοί εδώ και τρεις μέρες δεν έχουν προπονητή μετά την παραίτηση του Χριστόπουλου (πιθανότατα θα πάρουν τον Γεράνιο για τα πλέϊ άουτ) ενώ από την Πάτρα έχουν σηκώσει άγκυρα τόσο ο Σκοπιανός Μϊλεφ όσο και ο Ελληνοαμερικάνος Παπαδόπουλος. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τώρα υπήρξε παγωμάρα αφού άπαντες είχαν πιστέψει ότι η ΕΑ Πατρών θα έχανε τη μάχη με τον Ριβέρα και δεν θα χρειαζόταν να μπουν στην διαδικασία των πλέϊ άουτ.

Τώρα θα πρέπει να ξαναμαζέψουν τα…κομμάτια τους, να ξαναμπούν στο γήπεδο και να προσπαθήσουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό για να παίξουν στα πλέϊ άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.