Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός Νικαίας

Στο «Σοφία Μπεφόν» ο Ιωνικός

Η έδρα των Νικαιωτών για τη σεζόν 2019-20.
01/08/2019 • 15:32
Ιωνικός Νικαίας
  • shares
Στο «Σοφία Μπεφόν» θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ιωνικός, όπως επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Τσαπάς, μετά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Facebook:

"Αγαπητοί φίλοι, 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Νίκαιας και το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το που θα αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα χρονιά. 

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δέχτηκε να μας παραχωρήσει το γήπεδο υπό τον όρο ότι θα το σεβαστούμε σα να είναι το σπίτι μας. 

Δεσμεύτηκα κι εγώ προσωπικά αλλά κι ο Δήμαρχος της πόλης μας ότι ο κόσμος του Ιωνικού Νικαίας θα είναι άψογος όπως είναι τα δύο τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα. 

Μετά από πολύ μεγάλες και επίπονες προσπάθειες βρέθηκε λύση στο γηπεδικό για ένα χρόνο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Ιωακειμίδη γιατί μετά τη συνάντηση της προηγούμενης Δευτέρας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη λύση του τόσο σοβαρού θέματος, όπως είναι το γηπεδικό, για την φετινή σεζόν.

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου που δέχθηκε να μας φιλοξενήσει. 

Το μυαλό όλων μας πλέον είναι στο χτίσιμο της ομάδας και αναμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει με την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα".
Γράψτε το σχόλιο σας...