Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Χαπ: «Υπάρχουν λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ίθαν Χαπ, ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ.
29/07/2019 • 22:40
Ο Ίθαν Χαπ
  • shares
Ενθουσιασμένος με την προοπτική του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ίθαν Χαπ, ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Παράλληλα, σχολίασε το στυλ παιχνιδιού του και υποσχέθηκε να δίνει το 110% των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι την πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας είμαι εδώ. Πέρασα τέσσερα χρόνια στο Ουισκόνσιν όπου έμαθα μπάσκετ εκεί και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Υπάρχουν λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και αισθάνθηκα αμέσως ότι αυτή είναι θα είναι η ομάδα μου», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε:

«Μπορώ να δημιουργήσω παιχνίδι γιατί μεγάλωσα ως γκαρντ γιατί έχω αυτήν τη δυνατότητα και γιατί μπορώ να λειτουργήσω με αυτό τον τρόπο από την θέση του σέντερ και να βοηθήσω εκεί». 

Τέλος, κατέληξε: «Έχω δει αρκετά βίντεο της ομάδας μου και το διαφορετικό που βλέπω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ότι παίζουν φυσικό μπάσκετ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου. Είδα και κάποια βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω το 110% των δυνάμεών μου σε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας...