Πάσχα με γεμάτες τσέπες

Πάσχα με τις τσέπες γεμάτες θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη οι οποίοι εισέπραξαν την πρώτη δόση από τους διακανονισμούς που υπέγραψαν και πλέον προσηλωμένοι περιμένουν τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Πάσχα με τις τσέπες γεμάτες θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη οι οποίοι εισέπραξαν την πρώτη δόση από τους διακανονισμούς που υπέγραψαν και πλέον προσηλωμένοι περιμένουν τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρόκειται για μια βαθιά ανάσα την οποία είχαν απόλυτη ανάγκη, διότι η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί τη συνέχεια, χωρίς την καταβολή των συγκεκριμένων χρημάτων. Η κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης φέρνει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο ετοιμάζεται για τη συνέχιση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τα δύο επόμενα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Κέρκυρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Εξάλλου η αναμονή του ορισμού της συνέχισης του παιχνιδιού με τους Αρκάδες, αναγκάζει τον Μανουέλ Μασάδο να αναπροσαρμόσει το πλάνο των προπονήσεων μέσα στη μεγάλη εβδομάδα. Η τετραήμερη άδεια που είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές (από Μ. Πέμπτη εώς Κυριακή του Πάσχα), παραπέμπεται στις καλένδες. Ο Πορτογάλος θα προπονήσει κανονικά την ομάδα την ημέρα των Παθών και όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα συμβεί και τη Μ. Παρασκευή.

Αγωνιστικά δεν προκύπτει κάτι το πολύ εξαιρετικό, εκτός ίσως από τη συνεχώς βελτιούμενη πορεία του Μανώλη Παπαστεριανού ο οποίος πάντως πολύ δύσκολα θα προλάβει, έστω και ένα παιχνίδι μέχρι το φινάλε.

Βραβεύεται ο Λαζαρίδης

Τη Μ. Πέμπτη, στην αίθουσα τύπου του «Κλ. Βικελίδης», στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Νίκου Λαζαρίδη, ως MVP της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του Αρη θα παραλάβει το βραβείο του από τον γενικό αρχηγό της ομάδας και… γνώστη της θέσης του κεντρικού αμυντικού, Γιώργο Κολτσίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.