Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ανακοινώνει τον Μπράουν το “τριφύλλι”

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ρίον Μπράουν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στην απόκτηση ενός ακόμα ξένου παίκτη.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/07/2019 • 07:20
Ο Ρίον Μπράουν
  • shares
Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ρίον Μπράουν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στην απόκτηση ενός ακόμα ξένου παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπράουν και απομένουν μόνο οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο Αμερικανός παίκτης αποτελεί επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη, για την ενίσχυση του ρόστερ των “πράσινων”. 

Ο Έλληνας κόουτς έχει ξεκινήσει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του έβδομου ξένου, ενώ παράλληλα περιμένει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα του Ίαν Βουγιούκα για να δει αν το “τριφύλλι” θα χρειαστεί να κινηθεί για την απόκτηση και ενός ακόμα ψηλού ή αν ο έμπειρος παίκτης θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...