Ο κόσμος αγκαλιάζει τον Ατρόμητο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ατρόμητου για την παρουσία των φίλων της ομάδας, τόσο όσον αφορά στην ποσότητα, όσο και την... ποιότητα.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ατρόμητου για την παρουσία των φίλων της ομάδας, τόσο όσον αφορά στην ποσότητα, όσο και την… ποιότητα. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν γεμάτες και οι δύο μεγάλες εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου, με 5.000 Περιστεριώτες να αποθεώνουν με συνθήματα πριν, αλλά και μετά το παιχνίδι τους θριαμβευτές της Τρίπολης.
 
Κι όλα αυτά τη στιγμή που στον ημιτελικό της προηγούμενης Τετάρτης με τον Αστέρα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας έδωσαν βροντερό «παρών» 500 φίλοι των «κυανόλευκων». Οι δυσκολίες ήταν πολλές, καθώς το ματς διεξήχθη καθημερινή και ώρα (4:30 μ.μ.) που δεν επέτρεπε σε πάρα πολύ κόσμο μια τέτοια μετακίνηση. Είναι προφανές ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την (υπερ)προσπάθεια του Ατρόμητου και ότι έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες.
 
Όποιος γνωρίζει… καταλαβαίνει και έτσι και οι άνθρωποι της ομάδας δεν περίμεναν ξαφνικά να δουν την Κυριακή 10.000 φιλάθλους στο γήπεδο. Αυτό μόνο άσχετοι μπορεί να το περίμεναν. Ο Ατρόμητος έχει πλάνο, το οποίο δεν χρειάζεται να αναλύσουμε (και) αυτή τη φορά και για το συγκεκριμένο κομμάτι, στόχος είναι κάθε χρονιά η ομάδα να κερδίζει κι άλλους σταθερούς οπαδούς. Μια ματιά στις εξέδρες και ένας πρόχειρος μέσος όρος ηλικίας αρκεί για να αποδείξει ότι το μέλλον ανήκει στο αστέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.