Οι εξετάσεις της Κουρομπύλια

Το πόρισμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, η Χρυσούλα Κουρομπύλια, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, περιμένουν άπαντες στον Αρη.

Το πόρισμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, η Χρυσούλα Κουρομπύλια, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, περιμένουν άπαντες στον Αρη, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η βοηθός διαιτητή από την Καρδίτσα μεταφέρθηκε εκεί, μετά την κατάθεσή της στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνου, ώστε να διαπιστωθεί και από ιατρικής άποψης ο τραυματισμός της. Η ίδια η νεαρή βοηθός επικέντρωνε κυρίως στο ψυχολογικό σοκ που υπέστη από τη ρίψη του μπουκαλιού από τη θύρα 2.

Οι άνθρωποι του Αρη θεωρούν πως θα μπορούσε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι και για το λόγο αυτό σκέφτονται να καταθέσουν ένσταση στα αρμόδια όργανα για αντικανονική διακοπή της αναμέτρησης από τον διαιτητή, Σταύρο Τριτσώνη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο «Ιπποκράτειο» τη διαδικασία των εξετάσεων της κ. Κουρομπύλια, παρακολούθησαν ο γιατρός του Αρη, κ. Βαγγέλης Πανταζής και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Κολτσίδας. Η Μ. Δευτέρα, είναι συνεπώς ημέρα εξελίξεων στο συγκεκριμένο θέμα, τις οποίες το novasports.gr θα παρακολουθεί συνεχώς..      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.