H τελευταία ευκαιρία της Καλλονής και η πρώτη του Καραγεωργίου!

Το τρένο της φετινής Superleague συνεχίζει στο σιρκουί του πρωταθλήματος με την Καλλονή να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση απ’ τους 16 μονομάχους.

Το τρένο της φετινής Superleague συνεχίζει στο σιρκουί του πρωταθλήματος με την Καλλονή να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση απ’ τους 16 μονομάχους. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, στις οποίες η πολυαναμενόμενη αγωνιστική και βαθμολογική αναλαμπή δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η απομάκρυνση του Θεοδωρίδη έμοιαζε αναγκαία για να αλλάξει αρχικά η ψυχολογία. Χρόνος δεν υπάρχει και τα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου φαντάζουν ως η τελευταία ευκαιρία της Καλλονής, ώστε να δηλώσει υποψήφια για τη σωτηρία. 

Ο Ηρακλής μπορεί να προέρχεται απ’ τη football league, όμως η δυναμική που έχει αναπτύξει απ’ τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο, το διπλό στον Ταρλά τον Αύγουστο, αλλά και η βαριά του φανέλλα τον καθιστούν αυτόματα έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο. Απ’ την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου χωρίς να κουβαλά τίποτα απ’ τα άσχημα του πρώτου γύρου και έχοντας να διαχειριστεί ένα ασύνδετο ρόστερ, σίγουρα δεν έχει άγχος στην πρώτη του ευκαιρία με την Καλλονή. Αν ο νέος προπονητής καταφέρει να μεταδώσει ηρεμία στην ομάδα, θα φανεί απ’ τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Αν όχι, θα αρχίσει να πιέζεται από τώρα κι εκείνος, καθώς ακολουθεί μέχρι την 20η αγωνιστική πρόγραμμα με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και Παναιτωλικό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.