Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Θέλει να μείνουν οι Μποχωρίδης και Φλιώνης

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, την παραμονή των Μποχωρίδη και Φλιώνη, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
06/07/2019 • 08:55
Ο Σούλης Μαρκόπουλος
  • shares
Ο Σούλης Μαρκόπουλος έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, την παραμονή των Μποχωρίδη και Φλιώνη, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας κόουτς ξεκαθάρισε στον Δημήτρη Γουλιέλμο, πως θα πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα το θέμα των οφειλών προς τους δυο παίκτες, προκειμένου να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη δεσμεύεται να λύσει το θέμα μέχρι τις 9 Ιουλίου, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να έχει συνάντηση με τους δυο παίκτες για να τους αναλύσει το πλάνο του και να τους πείσει να παραμείνουν στην ομάδα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μαρκόπουλος θέλει τον Θοδωρή Ζάρα στους “κίτρινους” τη νέα σεζόν, ενώ μέχρι στιγμής είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής των Μακ Γκι και Χάρις στον Άρη και τη νέα σεζόν. Οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας και κυρίως για τους Αμερικάνους, θα ληφθούν τις προσεχείς ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...