Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Οι "κίτρινοι" ξεχώρισαν ΜακΓκι

Ο Αμερικανός σέντερ έχει προτεραιότητα παραμονής στον Άρη και τη νέα σεζόν σε σχέση με τους άλλους ξένους που ήταν στην ομάδα την περασμένη, καθώς υπολογίζεται από τους διοικούντες
29/06/2019 • 02:20
Ο Γκάρι ΜακΓκι (δεξιά στη φωτό) αναμένεται να δεχτεί πρόταση από την ΚΑΕ Άρης για παραμονή του στην ομάδα
  • shares
Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των πέντε ξένων παικτών, που ήταν στην ομάδα την περασμένη σεζόν, είναι κάτι που προβληματίζει τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης, όμως, ειδικά για έναν εξ αυτών γίνεται ιδιαίτερος λόγος. Κι αυτός είναι ο Γκάρι ΜακΓκι.

Ο Αμερικανός σέντερ άφησε καλές εντυπώσεις τη σεζόν που πέρασε, ενώ κι ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος, γιατί βρήκε χρόνο συμμετοχής στον Άρη. Επιπλέον, λόγω θέσης είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης τους στην περιορισμένη για τους "κίτρινους" αγορά, από τη στιγμή που δεν έχουν ξεπεράσει το θέμα των απαγορεύσεων μεταγραφών, που έχει επιβάλει η FIBA.

Όλα αυτά συνηγορούν ότι ο ΜακΓκι θα δεχτεί από τους "κίτρινους" πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Βεβαίως, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί του από το τέλος της περασμένης σεζόν κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευθετηθεί από τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης, αν θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη.
Γράψτε το σχόλιο σας...