Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την πρόθεση του Γιώργου Καραμάνου να διεκδικήσει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το novasports.gr.
27/06/2019 • 20:09
Γιώργος Καραμάνος
  • shares
Για την πρόθεση του Γιώργου Καραμάνου να διεκδικήσει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία. Όπως ακριβώς αποκάλυψε το novasports.gr, ο υποψήφιος αγοραστής (πλέον) της ΚΑΕ έστειλε το μεσημέρι επιστολή στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ζητώντας το 62% του μετοχικού κεφαλαίου. 

Παρότι δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση ή απάντηση ο ίδιος ο Καραμάνος αργότερα μέσα στη μέρα ζήτησε με επίσημη επιστολή του από τον ΑΣ ΠΑΟΚ άμεση συνάντηση για να πληροφορηθεί τις προθέσεις του συλλόγου σχετικά με την πρόταση του. Η συνάντηση τελικά θα γίνει αύριο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη παρουσία όχι μόνο εκπροσώπων του ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και της ΚΑΕ. 

Από το αποτέλεσμα της συνάντησης θα καθοριστούν και οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας αφού όπως δείχνουν τα πράγματα ο Γιώργος Καραμάνος θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες.
Γράψτε το σχόλιο σας...