Για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2016, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο (19:30 Novasports 1).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2016, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο (19:30 Novasports 1). Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Πανθρακικό και θέλουν το «τρίποντο», προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. 

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να επιμείνει στο 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς των «πράσινων». Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μπουμάλ, Ζέκα, Κουτρουμπή και Μέστο, όπως επίσης και στους «κομμένους» παίκτες της ομάδας. 

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Στιλ στην εστία και τους Τελάντερ και Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βέμερ και Νάνο θα είναι οι δυο μπακ, με τον Εσιέν σε ρόλο αμυντικού μέσου, με τους Πράνιτς και Αμπέντ σε ρόλους εσωτερικών μέσων. Οι Καλτσάς και Καρέλης θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.