Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ο Καραμάνος θέλει το πακέτο των μετοχών!

Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά θέματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του ερασιτέχνη να εξετάζει και άλλες λύσεις για την ομάδα μπάσκετ ο επιχειρηματίας Γιώργος Καραμάνος ετοιμάζεται για την επόμενη κίνηση του.
27/06/2019 • 09:18
Γιώργος Καραμάνος
  • shares
Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά θέματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του ερασιτέχνη να εξετάζει και άλλες λύσεις για την ομάδα μπάσκετ ο επιχειρηματίας Γιώργος Καραμάνος ετοιμάζεται για την επόμενη κίνηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και σήμερα ο Αθηναίος επιχειρηματίας σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στον ΑΣ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου (51%)των μετοχών της ΚΑΕ κάτι που θα τον καταστήσει απόλυτο κυρίαρχο του διοικητικού παιχνιδιού. Σημειώνουμε, ότι μέχρι σήμερα η πρόθεση του Καραμάνου ήταν να ηγηθεί διοίκησης πρωτοδικείου στην οποία θα είχε την πλειοψηφία χωρίς όμως την παραμικρή ανάμειξη του στο μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας. Μάλιστα, ήδη μεταξύ των δύο πλευρών (ερασιτέχνης ΠΑΟΚ-Καραμάνος) είχε συνταχθεί εδώ και μερικά 24ωρα μνημόνιο συνεργασίας το οποίο βρισκόταν στο τελικό στάδιο της υπογραφής με κάποιες εκατέρωθεν διορθώσεις. Την ίδια ώρα όμως πλήθαιναν οι φήμες ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέταζε και κάποιες άλλες λύσεις όπως αυτή του παλαίμαχου διεθνή μπασκετμπολίστα Λάζαρου Παπαδόπουλου που φερόταν να εκπροσωπεί σχήμα ενδιαφερόμενων επενδυτών. Πάντοτε, σε επίπεδο φημολογίας και χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του ερασιτέχνη φερόταν διατεθειμένη να προσεγγίσει μέσα στις επόμενες μέρες και ένα ακόμη επιχειρηματία, για να βολιδοσκοπήσει το ενδιαφέρον του για εμπλοκή στα διοικητικά της ομάδας μπάσκετ. Σε θεωρητικό, πάντα, επίπεδο, ο ΑΣ ΠΑΟΚ είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρούσε σε μια απόφαση για την τύχη της ομάδας μπάσκετ μέχρι την Κυριακή αλλά η κίνηση Καραμάνου επισπεύδει τις εξελίξεις. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα θέσει και χρονικό όριο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση του. Εφόσον πάντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Novasports και ο Καραμάνος καταθέσει τη σχετική πρόταση εντός της ημέρας τότε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί με νέο ιδιοκτήτη-μεγαλομέτοχο μετά από εννιά χρόνια που η ομάδα είχε διοικήσεις πρωτοδικείου. Η όλη εξέλιξη ανατρέπει δραστικά τα δεδομένα και φέρνει τον ΠΑΟΚ στα πρόθυρα νέων καταστάσεων.
Γράψτε το σχόλιο σας...