Με Σνάουτσνερ η προπόνηση

Ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στο δάχτυλο του ποδιού του αποδείχτηκε τελικά επιπόλαιος και ο Πολωνός αμυντικός, που χθες αποχώρησε από το πρόγραμμα, επέστρεψε σήμερα και θα είναι στη διάθεση της ομάδας του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στο δάχτυλο του ποδιού του αποδείχτηκε τελικά επιπόλαιος και ο Πολωνός αμυντικός, που χθες αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω αυτού, επέστρεψε σήμερα κανονικά και θα είναι στη διάθεση της ομάδας του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Κανονικά έγινε το υπόλοιπο πρόγραμμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Με πρόστιμο 3000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την οποία απολογήθηκε σήμερα στην Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα επρόκειτο να ξεκινήσουν έργα ασφαλτόστρωσης στην είσοδο του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας, με μέριμνα του δήμου Χαλκηδόνας, αλλά η συνεχής βροχόπτωση και η ακαταλληλότητα του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στο προπονητήριο του ΠΑΟΚ εμπόδισαν την έναρξη αυτών των εργασιών, τα οποία πάντως δρομολογήθηκαν και θα ξεκινήσουν με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών τις επόμενες μέρες.

Απόψε, σε εστιατόριο του Ωραιοκάστρου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δεξιωθεί τους χορηγούς της, σε μια εκδήλωση στην οποία θα παραστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση της ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.